Köp- och leveransvillkor

Senast uppdaterad 2019-04-12

1. Leverans
Varor som beställs innan kl 12:00 på vardagar skickas vanligtvis samma dag om de finns i lager. Om du har lagt en order under en kväll eller helg kommer varorna att packas och skickas till dig under nästkommande vardag.

2. Frakt
Produkterna levereras inom 2-6 vardagar till ditt utlämningsställe, mindre paket skickas direkt till din brevlåda. Order överstigande 250 kr levereras utan fraktkostnad, för order understigande 250 kr debiteras 49 kronor i fraktkostnad. För hos ombud outhämtade paket debiteras 250 kr.

3. Betalning
Vi erbjuder betalning i samarbete med Klarna som i sin tur erbjuder flera olika betalsätt. För betalningsvillkoren hänvisas till respektive tjänst.

4. Returer
Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar, ångerfristen börjar dagen efter du haft möjlighet att hämta ut produkten hos ombud, alternativt fått dem hemlevererade. Önskar du returnera en produkt skall produkten vara i obruten förpackning och i gott skick, och returen måste alltid i förväg vara överenskommen med vår kundservice, du kommer att debiteras för returfrakt, för vidare information kontakta kundservice@geselle.se.

5. Reklamationer

För reklamationer, transportskador m.m. kontakta kundservice@geselle.se för mer information, bifoga foto och beskrivning av skada/fel på gods som reklameras.

6. Tvist
Som konsument har du, i händelse av tvist, rätt att hänföra tvisten till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Vi har som policy att följa ARN:s rekommendationer. Du kan kontakta ARN via deras hemsida, www.arn.se, eller genom att skicka brev till ARN på adressen:

Allmänna Reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm

1